Flott Midt-Norsk.

Midt-Norsk Mesterskap 2017 er over, og takk til alle som på mange områder har hjulpet til med å ro det hele i land. Håvard Vassenden og alle hans undersåtter har lagt ned en kjempeinnsats. Over 500 løpere har vært med, og i dag var det rene sommerdagen i Frolfjellet skisenter da de avsluttende stafettene ble arrangert.

Våre jenter i D 13-16 tok hjem gullet.  Mari K Grevskott åpnet sikkert på første etappe, og kom inn i ledelse. Iselina Myhr Imsland og Linnea Munkeby fulgte fint opp. Dette ble vår eneste gullmedalje i MNM stafett i år. Artig at det var jentene som ordnet det!

Håvard deler ut gullmedaljer til Mari og Linnea.  Men da var Iselina (bildet under) allerede i gang med å spille en fotballkamp.

Ettersom våre løpere stort sett var opptatt med arrangementet, fikk endelig NTNUI komme opp på pallen i herreklassen. Og det gjorde de til gangs med å ta alle tre medaljene. Slik vi gjorde i fjor. Neste helg må studentene jekkes et par hakk ned i KM stafetten på Steinkjer.  NTNUI vant også damestafetten. Her fulgte Byåsen og Freidig på de neste plassene.

Stian kom inn i ledelse på første etappe, og dokumenterer god form foran Euromeeting til helga.

Vårt gode lag i H 180 fikk ikke medalje i år.  Men en 4.plass viser at det kan bli pall i KM neste søndag.

Avslappet stemning på startstreken i H 180. Harald har kontroll.

Arenariggere Munkeby og Jacobsen har alltid kontroll.